OFERTA DE FEINA: Es busca logopeda a Roquetes (Tarragona)

Es busca logopeda per realitzar prestació de serveis amb horari a convenir. Hi ha l'opció de passar consulta privada i mútues si el professional ho troba oportú.

Vegeu més detalls d'aquesta oferta i 12 ofertes noves a la borsa de feina del Col·legi, a l'àrea col·legial. 
ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CGCL I AETAPI

El CGCL (Consejo General de Colegios de Logopedas) ha signat un acord de col·laboració amb AETAPI (Asociación Española de Profesionales del Autismo) de cara al seu XX Congrés, que se celebrarà del 16 al 19 de novembre a Madrid. 

Els logopedes col·legiats que s'inscriguin en aquest congrés obtindran un 10% de descompte en el preu de la inscripció. Trobareu el codi de descompte a l'àrea restringida del web.

Més informació sobre aquest congrés si cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE VALENCIA

El Colegio de Logopedas de Valencia organitza el curs Intervención temprana en comprensión del lenguaje oral, a càrrec de Víctor Manuel Acosta

El curs es durà a terme els dies 14 i 15 d'octubre en modalitat presencial. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
COLEGIO DE LOGOPEDAS DE CASTILLA Y LEÓN

El Colegio de Logopedas de Castilla y León ofereix el curs Motricidad Orofacial basada en la fisiología del ejercicio e individualidad del paciente, a càrrec de Marcia Adrião Briz. 

El curs es realitzarà el dia 26 de novembre en modalitat en línia. Per fer la inscripció cliqueu el següent enllaç:
JORNADA SOBRE LA SALUT DELS PROFESSIONALS DE LA SALUT EN TEMPS DE PANDÈMIA 

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya (Sectorial d'Acció Social, Ensenyament i Humanitats), la Fundació Galatea i el Col·legi de Metges de Barcelona, convoquen una jornada sobre la salut dels professionals de la salut en temps de pandèmia, en la que es presentaran dades de l'estudi Repercussions de la COVID sobre la salut i l'exercici de la professió dels professionals de la salut de Catalunya.

Aquest acte es durà a terme el 24 d'octubre a les 18:00 h en modalitat presencial al Col·legi de Metges de Barcelona (Pg. de la Bonanova, 47, 08017 Barcelona).

Per confirmar la inscripció s'ha d'enviar un correu electrònic indicant el nom i cognom, adreça electrònica i col·legi professional al que pertanys a: acteintercol@coltscat.cat  
VÍDEO DE LA JORNADA: LES DONES COM A AGENTS DE CANVI DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS I DE LES ENTITATS

L'Associació de La Intercol·legial ens ha fet arribar l'enllaç al vídeo de la jornada Les dones com a agents de canvi dels col·legis professionals i de les entitats, que es va dur a terme el passat 14 de setembre. 

Properament des de la Intercol·legial es prepararan uns vídeos resum de les intervencions que es van dur a terme.

Trobareu el vídeo de la jornada si cliqueu el següent enllaç:
FORMACIONS SENSE COST (TARDOR 2022)

Els col·legiats del CLC tenen accés a diversos cursos sense cost en modalitat d'Aula Virtual del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els continguts van des de l'assessorament sobre creació d'empreses, compliance, o plans d'igualtat. Aquests cursos estan destinats tant a treballadors adscrits al Règim General com a autònoms i persones en situació d'atur.

Trobareu el calendari d'accions formatives sense cost a l'apartat Formació Externa del web del Col·legi, a l'enllaç següent:

Has rebut aquest correu com a Logopeda col·legiat/da al CLC
Si desitges donar-te de baixa dels nostres comunicats, pots fer-ho des d'aquí

 

 

 

Informació legal > La informació inclosa en aquest email és CONFIDENCIAL. Si vostè llegeix aquest missatge i no és el destinatari indicat, l'informem que està totalment prohibida qualsevol utilització, divulgació, distribució i/o reproducció d'aquesta comunicació, total o parcial, sense autorització expressa en virtut de la legislació vigent. Si ha rebut aquest missatge per error, li preguem que ens ho notifiqui immediatament per aquesta via i procedeixi a la seva eliminació junt amb els fitxers annexes sense llegir-lo ni gravar-lo.
En virtut d'allò establert a la Llei 15/1999 i la LSSICE 34/2002, l'informem que les seves dades formen part d'un fitxer titularitat de COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La informació registrada s'utilitzarà per informar-li, per qualsevol mitjà electrònic, de les nostres activitats. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la següent adreça: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.
En compliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, l'informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció de correu electrònic, enviant un correu electrònic amb la seva sol·licitud a: info@clc.cat

Información legal > La información incluida en este email es CONFIDENCIAL. Si usted lee este mensaje y no es el destinatario indicado, le informamos que está totalmente prohibida cualquier utilización, divulgación, distribución y/o reproducción de esta comunicación, total o parcial, sin autorización expresa en virtud de la legislación vigente. Si ha recibido este mensaje por error, le rogamos que nos lo notifique inmediatamente por esta vía y proceda a su eliminación junto con los ficheros anexos sin leerlo ni grabarlo.

En virtud de lo establecido en la Ley 15/1999 i la LSSICE 34/2002, le informamos que sus datos forman parte de un fichero cuya titularidad es del COL·LEGI DE LOGOPEDES DE CATALUNYA. La información registrada se utilizará para informarle, por cualquier medio electrónico, de nuestras actividades. Usted puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición en la siguiente dirección: PASSATGE DE PAGÈS, 13 – 08013 BARCELONA.

En cumplimiento de la Ley 34/2002 de 11 de julio de Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico, le informamos que puede revocar en cualquier momento, de forma sencilla y gratuita, el consentimiento para la recepción de correo electrónico, enviando un correo electrónico con su solicitud a: info@clc.cat